BIJ AANKOMST:
 Stockpapier invullen
 Gebreken vaststellen
 Geen nagels en Schroeven gebruiken
 Nooddeuren open en vrij
 De lichten in de grote zaal kan je dimmen
Dit doe je door de knop lang in te drukken
BIJ VERTREK:
Grote/Kleine zaal:
 Tafels schoonmaken
 Tafels en stoelen opnieuw schikken zoals bij aankomst
Zie via plan en/of foto’s hoe deze moeten staan
 Versiering allemaal weg
 Zaal borstelen
 Glazen afdrogen en op het schap ordenen
 Frigo’s leeg en uitzetten
 Verwarming afzetten
 Vensters sluiten
 Stockpapier invullen en ondertekenen
 Leeggoed sorteren en in de gang plaatsen
Keuken:
 Uitschakelen oven/gasvuur/…
 Afwas gedaan, machine leeg en proper
 Kookeiland, werktafel en spoelbak reinigen
 Eigen materiaal meenemen
 Frigo’s leeg en uitzetten
 Frituurolie aflaten en friteuse uitkuisen
 Vloer reinigen en vetvrij maken
Afval:
 Glas zelf meenemen (behalve breukgoederen en wijnflessen)
 GFT en restafval achterlaten in de inkomhal aan de keuken (wordt gewogen)
 Papier en karton plat duwen en achterlaten in de inkomhal aan de keuken